Engelli çocuğunu timsahlarla dolu kanala attı

Arşiv
Arşiv

Hindistan'ın Karnataka eyaletinde konuşma engeli olan 6 yaşındaki çocuğundan kurtulmak isteyen bir anne oğlunu timsahlarla dolu kanala attı.

Hindistan'ın batısındaki Uttara Kannada eyaletinde yaşayan Savitri Kumar, eşinin baskısından dolayı 6 yaşındaki engelli oğlunu timsahlarla dolu kanala attı.

Times of India'da yer alan habere göre çift sürekli kavga ediyordu ve kavga etmelerinin nedeni 6 yaşındaki engelli oğullarıydı. Baba Ravi Kumar, karısının engelli bir çocuğu dünyaya getirme kararını sorguluyordu.

Anne çocuğu timsahlarla dolu kanala attı

Yerel basında yer alan bilgilere göre baba anneden defalarca kez 'çocuğu atmasını' istedi. Baskıya dayanamayan anne ise 6 yaşındaki oğlunu timsahların istila ettiği Kali nehrine akan atık bir kanala attı.

Güvenlik güçleri çocuğu bulmak için çalışma başlattı

Olaya tanık olan komşular adeta dehşete düştü. Durum hemen polise bildirildi. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri Cumartesi gecesi kanala atılan çocuğu bulmak için çalışma başlattı.

Dalgıçlar saatlerce uğraştılar ancak gecenin karanlığındaki arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

Cansız bedeni ertesi gün bulundu

6 yaşındaki çocuğun cansız bedeni Pazar sabahı bulundu. Vücudu ısırık ve yara izleri içindeydi, bir eli eksikti.

Yetkililer çocuğun timsahlar tarafından parçalandığını düşündüklerini ve ölüm nedeninin otopsi sonrası netleşeceğini açıkladılar.

Ebeveynler gözaltına alındı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken hem anne hem de baba cinayet suçlaması ile gözaltına alındılar.

İngiliz Dailymail gazetesi çiftin 2 yaşında bir oğlu daha olduğunu, kanala atılan 6 yaşındaki çocuğun konuşma engeli olduğunu ve anne babanın tartışmalarının ana sebebinin de bu olduğunu yazdı.

"Kocam yük olarak görüyordu"

Independent gazetesinde yer alan bilgilere göre, anne polise verdiği ilk ifadesinde kocasını suçladı ve haftalardır zihinsel olarak işkenceye maruz kaldığını öne sürdü.

Kocasının oğullarını yük olarak gördüğünü ve bu konuda sık sık tartıştıklarını anlatan Savitri sorgusunda, kocasının oğlunun 'tek yaptığı şeyin yemek yemek' olduğunu söylediğini ve 'onu kanala at' dediğini itiraf etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >